1000 boja Stare planine

Shum i konak Golema ponovo i opet jashu na objektivu 🙂

Dragi nashi,

Doshla nam je jesen, a sa njom se i priroda obavija u sharenu odoru boja. Dodjite da skupa istrazujemo novo jesenje ruho planine, da upijamo boje, mirise i raskoshne vibracije. Bilo da ste fotograf profesionalac ili iz cistog hobija i ljubavi shkljocate kadrove, pozvani ste da zajedno ovekovechimo ovu neponovljivu jesen.
Jedini uslov je da volite druzenje i prirodu 🙂

PLAN I PROGRAM:

20.10. dolazak i smeshtanje u Shum. Vechera ce biti posluzena od 18h do 20h. Projekcija fotki Stare planine duzinom vecheri.

21.10. doruchak od 8:30 do 10:30. Odlazak u lov na kadrove sa vodichem 🙂 Idemo kolima /svako svojim/ do vodopada Bigar /obicicemo Donji i Gornji Bigar i njegove slapove/. Povratak u Shum. Po volji odlazak sa vodichem do sela Gravaljosa /peshke od Shuma/, ili sami uz nashe instrukcije do Babinog zuba/Leskove i ostalih lepota blizu Shuma. Po povratku sa chekanja zalaska Sunca, sledi nam vechera u Shumu /od 17:30 do 19:30/. Posle vehchere, fotke koje ste napravili tog dana, predajete nama /uzu selekciju/ i pushtamo ih na platnu. U medjuvremenu ide muzikica, spontano se deshava zurkica i tu vec noc odlazi svojim putem 🙂

22.10. doruchak od 8:30 do 11:30. Polagano pakovanje i pozdravljanje sa Shumom i Planinom do sledece prilike 🙂

U roku od 10 dana po zavrshetku dogadjaja, shaljite nam vashe fotke, biramo najoriginalniji kadar i pobednik + jedan njegov kompanjeros imaju od nas nagradni vikend u toku narednih godinu dana u Shumu.

CENA DOGADJAJA 7000RSD
smeshtaj 2 nocenja +vodjenje grupe+ klopa /2 vechere i 2 doruchka/

NACHIN PLACANJA:
pun iznos se uplacuje pre vasheg dolaska.

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
019 766 122
063 600 870

NAPOMENA:
Imajte na umu da se smeshtaj renta po krevetu, ne po sobi, niti celom apartmanu. Stoga, postoji shansa da delite apartman sa nekim ko nije iz vashe grupe u sluchaju da vash broj ne popuni sva mesta te zasebne jedinice.