Smeštaj 2018/2019

U samom domu nalazi se 10 apartmana i studio. Apartmani imaju spavaće i dnevne sobe, kao i kupatila sa podnim grejanjem, što će obradovati svako umorno stopalo posle beskrajnih sati provedenih u skijanju. Za druženje i razmenu priča sa staze, planinski dom Šum ima i zasebnu veliki lounge bar u kome gosti mogu da se osećaju savršeno toplo i ušuškano dok napolju veje sneg. Tako da, ukoliko biste želeli da posetite krajeve koji inspirišu, opuštaju, i ostaju u najlepšem sećanju, od Stare planine ćete dobiti inspiraciju i osećaj čuda pred veličanstvenošću prirode, a za opuštenost i lepe uspomene pobrinuće se planinski dom Šum.

Planinski dom Šum na svojih 900 kvadrata raspolaže sa sledećim smeštajnim i razonodnim kapacitetima:

  • 10 prostranih apartmana od 40 do 70 kvadrata za 4-6 osoba. Apartmani sadrže uglavnom po dve spavace sobe, kupatila sa podnim grejanjem, kuhinju i dnevni boravak.
  •  Studio ima oko 25 kvadrata i primaju 3  osobe. Studio raspolaže sa svojim kupatilom i kompletno opremljenom kuhinjom.
  • Besplatan parking za goste
  • Lounge Bar u kojem možete slušati muziku sa ploča, osvežiti se u baru, besplatno koristiti WiFi, odigrati partiju stonog fudbala, pikada ili se opustiti uz filmove koje pustamo na velikom platnu.

Planinski dom Šum je udaljen svega 5km od ski staze “Konjarnik”; 10km od Jabuckog Ravništa, hotela Falkensteiner i početne stanice gondole.