1000 Boja Stare Planine

Stara Planina Foto

Da li si fotograf ili ne, to nije važno, važno je da voliš da fotografišeš ili da prosto samo uživaš u jesenjim bojama na planini. Organizujemo foto vikend, mini koloniju, uz promotivne cene smeštaja i hrane. Organizatori akcije su planinarski dom “Golema reka”, planinarski dom “Šum” i nevladina organizacija “Krug dvojke”. Dobro došli na druženje.

1000 Boja Stare Planine


Stara planina kroz objektiv ljubitelja fotografije. Zahvaljujuci NVO Krug Dvojke, kao i planinarskim domovima Sum i Golema reka, imali smo zadovoljstvo da zabelezimo nezaboravne kadrove. Hvala svima koji su bili deo nase fotografske kolonije i nadamo se da cemo se druziti i ubuduce u sto vecem broju.

Dragi svi, koji ste bli učesnici iventa “1000 boja” želimo još jednom da vam se zahvalimo na divnom vikendu, takodje i da vas podsetim da do Petka 6. Novembra pošaljete ili okačite na Facebook stranicu “Šum” po 5 fotografija od ovog vikenda. Mi ćemo odabrati jednu, koja će dobiti free vikend na Staroj planini. 🙂


Čestitamo autoru pobedničke fotografije, kao i pratiljama. Pobednik je osvojio besplatan vikend u planinskom domu Stara planina Šum! Vidimo se kad zabeli!

Pobednicka Fotografija

Prva Pratilja

Druga Pratilja