COVID

Dragi naši gosti,

Iako svi nestrpljivo iščekujemo konačan povratak u normalan režim života i putovanja, ipak ćemo još neko vreme morati da se pridražavamo novih mera.

Ne brinite, nećete morati da nosite masku u apartmanu. Ipak postojaće dezo barijere na ulazu u objekat, kao i dozeri za dezinfekciju ruku koji ce stajati u hodnicima za redovno dezinfikovanje ruku.

Hodnici ce biti redovno dezinfikovani i provetravani. Apartmani nakon izlaska gostiju će pored redovnog čišćenja biti provetreni i dezinfikovani.

Za sve osobe koje borave u našem domu obavezno je nošenje zaštitnih maski u hodnicima, neophodno je održavanje međusobne fizičke udaljenosti od dva metra, osim ako su u pitanju članovi jedne porodice, odnosno gosti smešteni u jednom apartmanu.

Ako u objektu sretnete svoje prijatelje koje dugo niste videli, postoje dobre šanse da cela ova priča padne u vodu, zato samo polako sa emocijama i molimo vas izadjite napolje u zajedničku setnju, nemojte se okupljati u apartmanima.

Ove zime u ponudi ćemo imati u smeštajnim jedinicama mini bar sa pićima, dostavu hrane. Po vašem dolasku dobijate USB sa 16 gb filmovima, dokumentarcima, crtaćima radi boljeg uzitka u vašem smeštaju.

Takođe biće dostupan prevoz do ski lifta, cena povratnog prevoza je 400 dinara po osobi.

Sve ovo što vam pišemo je za vaše dobro, želimo da vam i ova zima bude upamćena po najlepšim trenucima.

Hvala na pažnji i vidimo se u Šumu!