Apartmani na prodaju

U ponudi četri apartmana na prodaju, dva od 40 kvadrata , jedan od 55 i 65 kvadrata, kompletno opremljeni za uzivanje ili rentiranje.

Apartmani se nalaze u selu Crni vrh na samo pet minuta od najbolje ski staze Konjarnik , okruzeni su prelepom prirodom odma pored planinske Crnovrške reke. Svi apartmani imaju podno grejanje u kupatilu, kompletno opremljenu kuhinju i obezbedjen parking ispred objekta. Bez dodatnog investiranja!

Cena po kvadratu je 750 evra za apartman Kaludjerski skok  ( PRODATO ), 770 evra za apartmane Čungulj i Pilj. U prizemlju ova dva apartmana Čungulj i Pilj je uradjeno podno grejanje , terase od po 7 kvadrata sa pogledom na reku i vrh planine.

Cena po kvadratu za apartman Midzor ( PRODATO ) je 700 evra. Dve spavace sobe, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijskim delom. Terasa od 3 kvadrata sa pogledom na planinu.

Apartmane mozete pogledati  u nasim galerijama po sledecem redosledu: Kaludjerski skok- Prodato ( 40kv), Čungulj ( 55 kv),  Midzor-Prodato ( 40 kvadrata), uskoro slike najveceg apartmana Pilj ( 65kv ).

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na : info@staraplaninasum.com

019- 766 122

064- 135 22 55