Smeštaj 2022/2023

U samom domu nalazi se sedam apartmana i studio. Apartmani imaju spavaće i dnevne sobe, kao i kupatila sa podnim grejanjem, što će obradovati svako umorno stopalo posle beskrajnih sati provedenih u skijanju. Tako da, ukoliko biste želeli da posetite krajeve koji inspirišu, opuštaju, i ostaju u najlepšem sećanju, od Stare planine ćete dobiti inspiraciju i osećaj čuda pred veličanstvenošću prirode, a za opuštenost i lepe uspomene pobrinuće se planinski dom Šum.

Planinski dom Šum na svojih 800 kvadrata raspolaže sa sledećim smeštajnim i razonodnim kapacitetima:

  • 7 prostranih apartmana od 45 do  60 kvadrata do 5 osoba. Apartmani sadrže uglavnom po dve spavace sobe, kupatila sa podnim grejanjem, kuhinju i dnevni boravak.
  •  Studio ima oko 22 kvadrata i primaju 3  osobe. Studio raspolaže sa svojim kupatilom i kompletno opremljenom kuhinjom.
  • Besplatan parking za goste

Planinski dom Šum je udaljen svega 5km od ski staze “Konjarnik” ,11km od Jabuckog Ravništa, hotela Stara planina i početne stanice gondole.

* Veliki apartmani sa odvojenim dnevnim i spavaćim delom,  Televizor, Internet wifi, kompletno opremljenom kuhinjom, trpezarijskim delom i kupatilom sa podnim grejanjem nudi prostranost za 4-6 odraslih; 45-65m2)

** Prostrani studio sa bračnim krevetom i sofom na otvaranje,  Televizor, Internet wifi, kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom, obezbeđuje dovoljno mesta za troje odraslih; 22m2)

*** Pri rezervaciji se placa 50% zaduzenja, a pri dolasku se placa ostatak zaduzenja. Minimalna dužina boravka je 2 noći. U slucaju otkazivanja, vraca se pun iznos samo ako je otkazivanje najavljeno 10+ dana pre zakazanog termina, u suprotnom novac se ne vraca. Dozvoljen je boravak vasih ljubimaca uz nadokandu! 🙂

Od ove sezone 2022/23 otvaramo novi Šumski bar gde ćete moći da popijete piće, pojedete kuvana jela, pizzu ili burgere, salate a obećavamo vam bogat i kvalitetan muzički program 🙂 

Polupansion Šumski- 15 evra, Dorucak -5 evra ( od 8 am do 10 am ), Rucak posle skijanja- 10 evra ( od 16pm do 19pm).

Šumski bar se nalazi 600 metara uzbrdo od planinskog doma Šum, tačno preko puta smeštaja Bajka.