Smeštaj

( Nekategorisan smeštaj )

U samom domu nalazi se 6 apartmana. Apartmani imaju spavaće i dnevne sobe, kao i kupatila sa podnim grejanjem, što će obradovati svako umorno stopalo posle beskrajnih sati provedenih u skijanju. Tako da, ukoliko biste želeli da posetite krajeve koji inspirišu, opuštaju, i ostaju u najlepšem sećanju, od Stare planine ćete dobiti inspiraciju i osećaj čuda pred veličanstvenošću prirode, a za opuštenost i lepe uspomene pobrinuće se planinski dom Šum.

Brvnara Šum na svojih 500 kvadrata raspolaže sa sledećim smeštajnim i razonodnim kapacitetima:

  • 6 prostranih apartmana od 45 do  65 kvadrata do 4 odraslih osoba. Apartmani sadrže uglavnom po dve spavace sobe, kupatila sa podnim grejanjem, kuhinju i dnevni boravak.
  • Besplatan parking za goste

Brvnara Šum je udaljena svega 5km od ski staze “Konjarnik” ,oko 10km od Jabuckog Ravništa, hotela Stara planina i početne stanice gondole.

* Veliki apartmani sa odvojenim dnevnim i spavaćim delom,  Televizor, Internet wifi, kompletno opremljenom kuhinjom, trpezarijskim delom i kupatilom sa podnim grejanjem nudi prostranost za 4 odraslih osoba  45-65m2.

*** Pri rezervaciji se placa 50% zaduzenja, a pri dolasku se placa ostatak zaduzenja. Minimalna dužina boravka je 2 noći. U slucaju otkazivanja, vraca se pun iznos samo ako je otkazivanje najavljeno 10+ dana pre zakazanog termina, u suprotnom novac se ne vraca. Dozvoljen je boravak vasih ljubimaca uz nadokandu! 🙂

Od ove sezone 2022/23 otvorili smo novi Šumski bar gde ćete moći da popijete piće, probate razne kuvane specijalitete, odličnu pizzu, meze, slatkiše a obećavamo vam dobro druzenje uz bogat i kvalitetan muzički program 🙂 

Šumski bar se nalazi 700 metara uzbrdo od planinskog doma Šum, tačno preko puta smeštaja ”Bajka”.