COVID

Dragi naši gosti,

Iako svi nestrpljivo iščekujemo konačan povratak u normalan režim života i putovanja, ipak ćemo još neko vreme morati da se pridražavamo sigurnostnih mera.

Ne brinite, nećete morati da nosite masku u apartmanu . Ipak postojaće dezo barijere na ulazu u objekat, kao i dozeri za dezinfekciju ruku koji ce stajati u hodnicima za redovno dezinfikovanje ruku.

Hodnici ce biti redovno dezinfikovani i provetravani. Apartmani nakon izlaska gostiju će pored redovnog čišćenja biti provetreni i dezinfikovani.

Za sve osobe koje borave u našem domu obavezno neophodno je održavanje međusobne fizičke udaljenosti od dva metra, osim ako su u pitanju članovi jedne porodice, odnosno gosti smešteni u jednom apartmanu.

Ako u objektu sretnete svoje prijatelje koje dugo niste videli, postoje dobre šanse da cela ova priča padne u vodu, zato samo polako sa emocijama i molimo vas izadjite napolje u zajedničku setnju, nemojte se okupljati u apartmanima.

Ove zime u smestaju dobijate USB sa 16 gb filmovima, dokumentarcima, crtaćima radi boljeg uzitka u vašem smeštaju opremili smo vaš dnevni boravak sa smart led televizorima.

Sve ovo što vam pišemo je za vaše dobro, želimo da vam i ova zima bude upamćena po najlepšim trenucima.

Hvala na pažnji i vidimo se u Šumu! 🙂