COVID

Dragi naši gosti,

Iako svi nestrpljivo iščekujemo konačan povratak u normalan režim života i putovanja, ipak ćemo još neko vreme morati da se pridražavamo novih mera.

Ne brinite, nećete morati da nosite masku u apartmanu . Ipak postojaće dezo barijere na ulazu u objekat, kao i dozeri za dezinfekciju ruku koji ce stajati u hodnicima za redovno dezinfikovanje ruku.

Hodnici ce biti redovno dezinfikovani i provetravani. Apartmani nakon izlaska gostiju će pored redovnog čišćenja biti provetreni i dezinfikovani.

Za sve osobe koje borave u našem domu obavezno je nošenje zaštitnih maski u hodnicima, neophodno je održavanje međusobne fizičke udaljenosti od dva metra, osim ako su u pitanju članovi jedne porodice, odnosno gosti smešteni u jednom apartmanu.

Ako u objektu sretnete svoje prijatelje koje dugo niste videli, postoje dobre šanse da cela ova priča padne u vodu, zato samo polako sa emocijama i molimo vas izadjite napolje u zajedničku setnju, nemojte se okupljati u apartmanima.

Ove zime u smestaju dobijate USB sa 16 gb filmovima, dokumentarcima, crtaćima radi boljeg uzitka u vašem smeštaju opremili smo vaš dnevni boravak sa smart led televizorima.

Takođe biće dostupan prevoz do ski lifta, povratna cena vožnje je 400 dinara po osobi.

Sve ovo što vam pišemo je za vaše dobro, želimo da vam i ova zima bude upamćena po najlepšim trenucima.

Hvala na pažnji i vidimo se u Šumu! 🙂